REKLAM

Bodrum FK 25 yaşındaki Zdravko Dimitrov ile 3 yıllık anlaşmaya vardı



 Muğla ekibi, bonservisi Levski Sofya’da olan ve geçen yıl Sakarya’da kiralık olarak oynayan Dimitrov Zdravko ile üç yıllık sözleşme imzaladı


Tarihinde ilk kez Süper Lig'de mücadele edecek olan Bodrum FK, Sakaryaspor’un 25 yaşındaki Bulgar kanat oyuncusu Zdravko Dimitrov ile 3 yıllık sözleşme imzaladı.


TFF sitesinde yer alan resmi bilgilere göre, Bulgar kanat oyuncusu Zdravko Dimitrov’un 30 Haziran’a kadar Sakaryaspor’la sözleşmesi vardı, bu tarihe kadar yatırılacak 150 bin dolarla opsiyon kullanılacak ve Dimitrov Sakaryaspor’da devam edecekti, ancak 24 Haziran’da Bodrum FK 25 yaşındaki Zdravko Dimitrov ile 3 yıllık anlaşmaya vardı. Dimitrov geçen sezon Sakaryaspor forması altında 17 maça çıktı, bu maçlarda 4 asist yaptı ve 2 kez fileleri havalandırdı, Dimitrov play-off finalinde de Bodrum FK’ya gol atmıştı.

 

Muğla ekibi, geçen sezon Sakaryaspor'da kiralık olarak forma giyen ve bonservisi Levski Sofya'da olan 25 yaşındaki sol kanat oyuncusu Dimitrov Zdravko ile 3 yıllık sözleşme imzaladı. 


Geçen sezon Sakarya formasıyla 17 karşılaşmada 1 gol, 4 asistlik bir performans sergileyen Dimitrov, gösterdiği performans ile dikkatleri üzerine çekmişti. Kulüpten yapılan duyuruda, "Hoş geldin Zdravko Dimitrov. Deneyimli oyuncuya formamız altında başarılar diliyoruz" ifadelerine yer verildi. Profesyonel kariyerine Septemvri U19'da başlayan Dimitrov, Sakaryaspor ile Levski Sofya'nın yanı sıra Septemvri Sofya, Botev Bratsa, Loko Sofya, Spartak Varna formalarını da terletti. 

Site haberlerin en altında reklam

〓〓〓〓〓〓〓〓〓〓〓〓